Industriële bouw

Waeyaert -Vermeersch biedt ondersteuning bij het thermisch, akoestisch en brandveilig isoleren van elk industrieel project in diverse sectoren.

Waeyaert-Vermeersch biedt een uitgebreid gamma isolatiematerialen aan voor de brede sector die de Industriebouw vertegenwoordigt. Ook hier zal de bouwmethode in zekere mate de keuze van het juiste isolatietype helpen bepalen.

Naargelang het soort materiaal dat gebruikt wordt voor de draagstructuur onderscheidt men in industriebouw hoofdzakelijk 2 bouwmethodes:

betonnen wanden industrie

Betonbouw

De keuze voor prefabbeton als ruwbouwstructuur van een bedrijfsgebouw is een keuze voor een snelle, brandveilige, robuuste bouwmethode. De wanden van een betonnen bedrijfspand houden bovendien warmte vast. Deze warmteaccumulatie verlaagt de stookkosten in de winter.

Typische isolatieproducten voor prefab betonbouw zijn o.m. Concrete K, Concrete L, Eurothane Industriële plaat.

Metaalbouw isoleren in de industrie

Metaalbouw

Staal is licht en sterk. Dankzij het geringe gewicht is er een minder zware fundering nodig. Balken in staal maken grote overspanningen mogelijk en zo kan je de bruikbare vloeroppervlakte maximaliseren. Deze bouwwijze laat snel en efficiënt bouwen toe.

Typische isolatieproducten voor metaalbouw zijn o.m. MetaalbouwSysteem 209 DUO (SONO), Cladipan 31, Ultimate Cladisol.

plat dak van een hal isoleren

Verschillende toepassingen van isolatie voor de industriebouw

Industriepanden worden vaak prefab gebouwd en bijna uitsluitend opgetrokken met een plat dak. Bij Waeyaert-Vermeersch bieden wij alle isolatiematerialen aan om industriepanden professioneel te isoleren.

Benieuwd naar wat Waeyaert Vermeersch voor u kan doen? Laat het ons weten!

Duid aan wat van toepassing is

 


* verplicht in te vullen veld