TOEPASSINGEN VAN ISOLATIE

Sinds 1967 is Waeyaert-Vermeersch een pionier in de verdeling van bouwisolatie en zijn we prominent aanwezig in deze markt. Wij hebben heel wat expertise en know-how opgebouwd met betrekking tot de levering van isolatie voor muren, daken, vloeren en kelders. Met professioneel advies begeleiden wij architect, bouwheer, handelaar of aannemer in de juiste keuze van zowel thermische, akoestische en brandwerende isolatie. Onze isolatiematerialen worden gebruikt voor zeer diverse toepassingen. Lees meer hieronder.

Selecteer uw type isolatie

Muurisolatie

Met muurisolatie kan er heel wat energie bespaard worden en zal het warmtecomfort in een gebouw sterk verbeteren. Afhankelijk van de aard van het gebouw kan je muren isoleren langs binnen, langs buiten en via de spouw. 

Dakisolatie

De meeste energie van een gebouw gaat verloren langs het dak. Een goed geïsoleerd en luchtdicht dak biedt alleen maar voordelen: het verhoogt niet alleen het wooncomfort, maar betekent ook een flinke energiebesparing. Tevens draag je bij tot een beter milieu. 

Vloerisolatie

Vloerisolatie is belangrijk voor een comfortabele en energiezuinige woonomgeving. Vloerisolatie kan zowel toegepast worden in nieuwbouwprojecten als bij renovaties.

Plafondisolatie

Niet elk plafond kan je met dezelfde materialen isoleren. Er bestaat plafondisolatie in glaswol, steenwol, cellenglas, PUR/PIR, resolschuim, ... Daarnaast moet er gekeken worden naar de wijze waarop deze materialen bevestigd kunnen worden aan het plafond.

Kelderisolatie

Door je kelder degelijk te isoleren kan de temperatuur van de vloer op het gelijkvloers met wel 5% stijgen. Op die manier kan je een beter wooncomfort creëren.

Isolatie toebehoren bij Waeyaert Vermeersch

Toebehoren

Voor elke type isolatie bieden wij ook de nodige accessoires. U kan bij ons onder andere terecht voor een breed assortiment aan bevestigingsmaterialen en schroeven, lijmen en tapes, folies en gereedschap.

Contacteer ons

Duid aan wat van toepassing is

 


* verplicht in te vullen veld

 
CAPTCHA