UW PARTNER IN ISOLATIE

Sinds de start van Waeyaert-Vermeersch in 1967 hebben wij heel wat expertise en knowhow opgebouwd. Onze experten begeleiden architect, handelaar, aannemer, bouwheer en andere actoren in de bouwwereld met professioneel advies. Kiezen voor Waeyaert-Vermeersch is kiezen voor een perfecte service.

Ontdek onze isolatiematerialen voor bouwisolatie, akoestische isolatie en passieve brandbescherming

Sinds 1967 zijn we pionier in bouwisolatie

Muurisolatie

Spouwmuren, gemene muren, scheidingswanden, voorzetwanden of gevels bij Waeyaert-Vermeersch bieden wij alle isolatiematerialen en toebehoren om deze perfect te isoleren.

Dakisolatie

Hellende of platte daken isoleren kan je langs binnen of langs buiten. Wij bieden voor zowel residentiële, agrarische als industriële bouw alle nodige isolatiematerialen en toebehoren

Vloerisolatie

Waeyaert-Vermeersch biedt alle soorten vloerisolatie en dit voor verschillende sectoren. De experten van Waeyaert-Vermeersch begeleiden je om de beste keuze te maken uit ons uitgebreid aanbod aan vloerisolatie. 

Kelderisolatie

Alle isolatiematerialen om kelders optimaal te isoleren vind je bij Waeyaert-Vermeersch. Door te vertrouwen op de uitgebreide kennis van onze experten, behaal je steeds een perfect resultaat.

Jarenlange ervaring en expertise


Wie isolatie zegt, zegt Waeyaert-Vermeersch. In de loop der jaren werd heel wat expertise en knowhow opgebouwd over isolatie voor o.m. kelders, vloeren, plafonds, muren, hellende daken, platte daken en dit voor verschillende sectoren. Dankzij onze grote voorraad en perfecte service kunnen wij snel leveren.


Advies op uw maat


Met professioneel advies begeleiden wij handelaars in de bouwisolatie, architecten, bouwheren, dakdekkers, installateurs van technische isolatie of aannemers in het vinden van de juiste thermische, akoestische of brandwerende isolatie.

De ideale partner voor verschillende sectoren

Sinds jaar en dag zijn wij voor professionals in de residentiële bouw, agrarische toepassingen of landbouw, industriële bouw, e.a. een betrouwbare partner. Samen met onze experten bereik je steeds een perfect geïsoleerd resultaat. Heb je ook een project of isolatievraag?

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Duid aan wat van toepassing is

 


* verplicht in te vullen veld

 
CAPTCHA