Muurisolatie

Met muurisolatie kan er heel wat energie bespaard worden en zal het warmtecomfort in een gebouw sterk verbeteren. Afhankelijk van de aard van het gebouw kan je muren isoleren langs binnen, langs buiten en via de spouw. Ontdek de verschillende toepassingen hieronder:

Selecteer uw type muurisolatie

Spouwmuur

Het isoleren van spouwmuren is de ideale manier om de energieprestaties van de woning te verbeteren. Een degelijk geïsoleerde muur vermindert het warmteverlies met 25%.

Gemene muur

Het isoleren van een gemene muur heeft niet alleen te maken met het beperken van energieverlies, maar evenzeer met het creëren van een beter akoestisch comfort.

Scheidingswand

Scheidingswanden in een metalen of houten constructie kunnen zowel thermisch als akoestisch geïsoleerd worden.

Voorzetwand

Voorzetwanden worden gebruikt om de gevel langs binnen te isoleren. Men kan hiermee de thermische en akoestische isolatie verbeteren.

Gevel isoleren

Een gevel langs buiten isoleren heeft verschillende voordelen: op die manier kan je niet alleen de thermische waarde verhogen, maar ook de akoestiek verbeteren. Tenslotte bescherm je de gevel ook bijkomend tegen vochtinslag.

XPS kelder isoleren

ANDERE ISOLATIETOEPASSINGEN

Naast de verschillende soorten muurisolatie heeft Waeyaert-Vermeersch ook het nodige materiaal om daken, vloeren, kelders en gevels van isolatie te voorzien.

isolatietoebehoren

ISOLATIETOEBEHOREN

Waeyaert-Vermeersch levert ook de accessoires om het isolatiemateriaal te kunnen verwerken. Wij hebben de nodige toebehoren op voorraad en garanderen op die manier een snelle levering.