Over Waeyaert-Vermeersch

Waeyaert Vermeersch isolatiepionier

Van isolatiepionier tot marktleider

Wie isolatie zegt, zegt Waeyaert-Vermeersch. 
Waeyaert-Vermeersch werd opgericht in 1967 in Kortemark door Raphaella Waeyaert en Rudy Vermeersch. Als distributeur zijn we gespecialiseerd in de verdeling van isolatiemateriaal voor de residentiële, agrarische en industriële sector. Sinds 2000 staan Nico en Carlo Vermeersch aan het hoofd van het familiebedrijf.
Als pionier en marktleider beschikken we over een zeer grote voorraad isolatiematerialen van hoogwaardige merken in verschillende formaten en uitvoeringen. Dankzij die ruime voorraad leveren wij snel vanuit ons centraal magazijn van maar liefst 30 000 m².

 

Distributie isolatie

Ongeëvenaarde logistiek

Door het overdragen van onze kennis en onze knowhow begeleiden we onze klanten in hun keuze naar het juist materiaal.
Daarnaast houden we transport en logistieke ondersteuning zoveel mogelijk in eigen beheer, waardoor we iedere dag opnieuw flexibel en klantgericht zijn.

Kortom, vooor Waeyaert-Vermeersch is de totale klantentevredenheid de grootste investering.

Meer info leest u in onze brochure.

 

 

Who is Who

Directie

Sales Extern

Sales Intern

Boekhouding

Logistiek en aankoop

IPCOM

IPCOM, Europese isolatieverwerker

Waeyaert-Vermeersch maakt deel uit van de IPCOM groep, een succesvolle en snelgroeiende Europese groep van bedrijven gespecialiseerd in de distributie en conversie van isolatiematerialen. IPCOM - met hoofdkwartier in Melle - omvat meer dan 80 vestigingen in 19 landen. IPCOM telt meer dan 1500 medewerkers en realiseert een jaaromzet van zo’n 570 miljoen euro.