Recticel Insulation

Recticel Insulation is al jaren lang een betrouwbare partner van Waeyaert-Vermeersch en heeft een uitgebreid productgamma voor o.m. hellende daken, platte daken, zolderruimten, plafonds, buitenmuren, spouwen, binnenmuren, vloeren, kelders, industriële en landbouwtoepassingen. Contacteer Waeyaert-Vermeersch voor vragen over de isolatie-oplossingen van Recticel voor residentiële en niet-residentiële gebouwen.

Eurowall spouwmuur isoleren

Recticel Eurowall®

Eurowall® is een thermische isolatieplaat voor spouwmuurtoepassingen met optimale afmetingen voor een snelle en eenvoudige installatie. De combinatie van het tand-en- groefsysteem en Rectitape® isolatietape biedt hogere isolatieniveaus, minimaliseert koudebruggen en verhoogt de winddichtheid. 
Eurowall E is de nieuwste spouwisolatie van Recticel. Deze is verplicht in te zetten vanaf 1 juli 2022 voor middelhoge gebouwen (van 10 tot 25 m) met een spouwconstructie, waarvan het buitenste gevelwerk voldoet aan EI15. 

Recticel Eurothane® Silver

Recticel Eurothane® Silver

Eurothane® Silver wordt toegepast op platte daken en heeft een hoge druksterkte en goede beloopbaarheid. Silver is een isolatieplaat voor gebruik onder mechanisch bevestigde systemen en enkele goedgekeurde verkleefde systemen. Silver draagt het label KEYMARK, wat garant staat voor een uitstekende kwaliteit.

Recticel lanceerde recent de Impact-isolatieoplossingen met 25% biocirculair materiaal voor gemiddeld 43%* minder CO2.

Voortaan vind je de twee meest verkochte producten van Recticel – Eurothane Silver en Eurowall – in een nieuwe versie: 25% biocirculaire grondstoffen met 43%* CO2-reductie, PEFC-gecertificeerd en nog steeds 100% performant. Voor de grootste impact op korte en lange termijn.

Contacteer ons hierover!

 

 

Wat is mass balance?

Silentwall®


Deze akoestische panelen bestaan uit een combinatie van vezels en gerecycleerd polyurethaanschuim en zijn heel makkelijk aan te brengen tegen een scheidingswand afgewerkt met een gipskartonplaat. De panelen reduceren op deze wijze de geluidsoverdracht tussen twee ruimtes

Bekijk hier de handige video en leer hoe Silentwall correct te plaatsen.

 

Bekijk het product

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over Recticel producten of wenst u een offerte? Wij helpen u graag!

Duid aan wat van toepassing is

 


* verplicht in te vullen veld

 
CAPTCHA