ROCKWOOL

Rockwool is wereldmarktleider in rotswolisolatie en kent toepassingen van bouwisolatie tot akoestische plafonds, van speciaal geëngeneerde vezels voor industrieel gebruik tot isolatie voor de procesindustrie, scheepvaart en offshore. Waeyaert-Vermeersch verdeelt het uitgebreid assortiment van Rockwool.

Rockwool spouwplaten

Rockfit Premium

Deze stevige en waterafstotende spouwplaat met hoge thermische prestatie is voorzien van een rasterpatroon voor het gemakkelijk op maat snijden. Rockfit Premium in de dunnere diktes is uiterst geschikt als thermische en akoestische onderbreking tussen gemene muren.
Deze is ook verkrijgbaar met zwart mineraalvlies voor schaduweffect in vliesgevels met open voegen (RockFit Premium Black).

Rhinoxx isolatieplaten in rotswol

Rhinoxx

Rhinoxx is een hoog kwalitatieve plaat die toegepast wordt op platte en licht hellende daken. Ze is uitgerust met een geïntegreerde harde toplaag en voorzien van een glasvlies van 300 g/m². Deze plaat is dé platdak isolatieplaat van Rockwool, waarop zowel gebrand als koud verkleefd kan worden.

Rockroof Flexi Plus
 

Bekijk de verwerkingsvideo voor een stap voor stap isolatie instructie. Ontdek hoe gemakkelijk het is om een schuin dak aan de binnenzijde te isoleren met rotswol isolatieplaten van ROCKWOOL.

 

Rockroof Flexi Plus

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over de isolatie in rotswol van Rockwool of wenst u een offerte? Wij helpen u graag!

Duid aan wat van toepassing is

 


* verplicht in te vullen veld

 
CAPTCHA