De perfecte partner voor elk isolatieproject

Onze isolatiespecialisten staan voor je klaar!

Waeyaert-Vermeersch maakt deel uit van een grote groep bedrijven, stuk voor stuk experten in hun gebied. Wij kunnen dus rekenen op de expertise van heel wat andere specialisten in de isolatiesector.

Contacteer ons


* verplicht in te vullen veld
Ik wens informatie of een offerte voor:
CAPTCHA
isolteam zusterbedrijf Waeyaert Vermeersch

Zusterbedrijf ISOLTEAM

Het is bijvoorbeeld belangrijk te weten dat bepaalde soorten isolatiemateriaal best door een professionele plaatser worden aangebracht. Zo is ons zusterbedrijf Isolteam, een dynamisch team van bedreven isolatie-experten zowel op vlak van studie als uitvoering. Isolteam Kortemark, Hoboken en Denderleeuw - samen een 35-tal teams! - staan dagelijks in voor de isolatie en na-isolatie van ruim 5000 woningen per jaar. Isolteam bestrijkt daarbij het volledige isolatiespectrum en werkt enkel met de meest performante isolatiematerialen.

geluidsscherm warmtepomp

ATIS International

Maar ook voor akoestische isolatie en geluidsschermen kunnen onze experten je verder helpen. ATIS International, deel van de IPCOM group is de ideale partner wanneer je op zoek bent naar op maat gemaakte geluidswerende schermen voor onder meer warmtepompen of HVAC installaties.

Heb je andere vragen? Aarzel niet om ons te contacteren. Onze experten begeleiden je graag in het vinden van de ideale partner voor alle isolatieprojecten.